Halløjsa ...

Halløjsa …

Jaaa så jeg sørme igang – Min egen blog . Jeg må indrømme jeg ikke havde set den komme!
Men efter lidt tid og overvejelser, så tog jeg springet i går aftes , midt under matador, som min mand så frygtelig gerne vil have jeg skulle se… kan i mærke jeg virkelig brænder for DR berømte serie? ej til Matador´s forsvar, skal det siges, at det faktisk er en ret så hyggelig serie. Når man føst lige kommer igang. 🙂

Maud er jo intet mindre end FANTASTISK ! Jeg elsker den pige !

Når men af de ting jeg har været tilbageholdede omkring ved at starte min egen blog er tiden.. Når jeg først har sat mig noget i hoved, så får det alt min energi og alt min tid. Og det er jo ikke noget dårligt ved, kan man sige.

Det hedder vel blot nærvær og indlevelse.

Men jeg har LYST og jeg har TID !

Men hvad skal bloggen så byde på og hvad kan jeg tilbyde jer ?

Tanken med bloggen er helt klar KAGE, KAGE og KAGE og lidt mere med KAGE.

Jeg vil dog ikke afvise at jeg sagtens kan finde på at smide lidt ind om mit liv og hvad min familie går og finder på at lave.

Inden vi hopper direkte over i kage verden, så vil jeg lige fortælle lidt om mig selv.

Jeg har en fantastisk regnbue familie. ❤️ Jeg vil lige hurtig prøve at give jer et indblik i hvem vi er- og hvem der mor og far til hvem – Er i med ?

Brian er min mand , han er snart 42 år og vi har været gift i små 3 år. Vi har dog været kærester i 6 år. Brian har 2 skønne tøser piger, som hedder Isabell & Julie ❤️ Det lykken at være bonusmor til dem. Kæft de dejlige fra top til tå. ! De bor stort set det meste af tiden sammen med deres mor, men kommer forbi hver 2.weekend eller når de har LYST ! Det nemmerlig filosofien i vores hjem… Man er velkommen altid uanset om det er lige eller ulige uge, nat eller dag, ferie eller skoledage..

Men det ikke det hele…

Jeg er Tanja -Gud det tror jeg slet ikke jeg har fået sagt.. Når men det mig, jeg er 35 år og mor til verdens lækreste lille prutfis på 13 år Victor ! Han er mit LIV og det mener jeg. Jeg har aldrig et mit liv følt så stor kærlighed til nogen som helst, som jeg gør til ham. ! Kæft jeg elsker ham.

Victor bor hos os i en 7/7 ordning.

Victor har jeg sammen med Martin, som bor liiiige rundt om hjørnet. Martin og jeg har noget af det bedste samarbejde med kan tænke sig. Det skimse det fedeste.
Martin har udover Victor, lille Norh på 6 år. Han er ikke min biologisk, meeen jeg lover jer for at han er min i hjertet ❤️ Norh er det sjoveste der findes og jeg nyder alt den tid jeg kan have med ham. Det er altså top luksus, sådan at få et ekstra barn, lige ind fra højre.
Som jeg siger til folk hvis de spørg. Jeg har 4 børn. Men kun lagt krop et 1 🙂

Pigerne bor i Ringsted og der har de en dejlig familie som betår af en halvbror på bonusfars side, og en lillebror som mor har fået.

Forvirret… haha altså hvis der en ting vores børn kan, så er det at dæl-dulme at holde styr på os alle.

Men hvad har Brian og jeg så sammen, udover hinanden…??? Jo vi har skam lille Mas – 2,5 år… Skøn flabet dværg puddel !
Mas hedder i virkeligheden `Hestebakkens Golden X-Mas – Det navn gik så ikke lige, men der var jo ingen grund til at lede dybt i navne kassen, for jeg var helt pjattet med MAS ! Så det hedder han sørme så.
Jeg lover jer for at han er en `frikadelle hund` uden lige. Han får lige hvad han peger på, og mor og far gør ALT det man ikke må.
Han blir fodret ved bordet, han sover i sengen, blir båret på hænder og fødder, han får Frolic til mad, udover de nystegte bøffer, far dagligt steger til ham….. ja hvad skal vi stille op…Vi anerkender vi har et problem.
Mas bor ikke i en 7/7 ordning eller kommer på weekend- næ du- han er en full timer… Altså når farmor og farfar , mormor eller morfar ikke hive i hver sin pote for at må passe ham.

Sikke en omgang jeg lige fik listet ud der, jeg håber du hang i.

Når men nu til kage !!

I går fik jeg bagt verdens lækreste BLÅBÆR kage og jeg tænker jeg lige laver et indlæg med opskrift og billeder til jer her en af dagene.. måske allerede i aften , når Maud kører over skærmen igen.

Have en skøn skøn aften

Tanja

Tanja

Brian

Brian

Victor

Victor

Isabell

Isabell

Julie

Julie

Mas

Mas

Ingen kommentar endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Send mig en kommentar lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halløjsa ...