Citronmåne cupcakes 🍋
Så er jeg klar med en HELT fantastisk opskrift på Lemon cupcakes til jer.
Er du nybegynder kan du sagtens være med !
Det er jo ingen hemmelighed, at jeg ELSKER citron i mine kager. !
Jeg elsker det syrlig twist der er med det søde.
Ingredienser:
(10 stk cupscakes)
Cupcake dej:
125 g blødt smør
125 g mel
125 g sukker
1 knivspist salt
2 tsk blå birkes frø
1 økologisk citron ( Vi skal bruge både skal og saften)
1 tsk bagepulver
1 tsk vanilje paste eller 1 tsk vanilje sukker
1 spsk Mælk
3 æg
Frosting:
200 g blød smør
400 g flormelis
1 tsk vanilje paste eller 1 tsk vaniljesukker
Pynt :
Spiselige blomster
Pisk dit smør i 5 min så det blir lyst og luftigt.
Tilsæt dine æg 1 af gangen.
Sigt mel, sukker, bagepulver, salt og vanilje ned i smør blandingen.
Giv det 5 min i rørermaskinen eller med håndmixeren.
Tilsæt nu citronskal, blå birkesfrø, mælk , citronsaften i dejen og giv dem 2 min mere med piskningen.
Fyld nu dine cupcakes forme og bag dem ved 170 gr i varmluft ovn i 20 min.
Afkøl dine cupcakes helt inden frostingen sprøjtes på.
Frosting:
Pisk dit smør i 5 min så det blir lyst og luftigt.
Tilsæt 1/2 delen af din flormelis og pisk det sammen i 2 min.
Tilsæt nu sidste del af flormelis og pisk sammen med vaniljen.
Nu er dine cupcakes klar til pyntning og det er kun fantasien der sætter grænser !
Go fornøjelse
Tanja
Hvor er de smukke. De skal helt klart prøves af 🙂 // Millebirk.bloggersdelight.dk