Bageudstyr top 15

🌸💕Kræmmerhus m. Hindbærskum 💕🌸

28461877_10156198500312855_1735553280_o

Så skal vi have fat i en klassiske fra 80´er – I denne opskrift har jeg givet det en frisk og syrligt pift med friske hindbær, som går rigtig godt med den `fede fløde smag.

Der er til 16 små søde kræmmerhuse 💕

Du kan med fordel sagtens kaste dig ud at lave kræmmerhuset selv, det ikke så svært, men det kræver tid.
Så jeg har i denne opskrift valgt en færdig købt pakke til jer, – de er super sprøde og smager hammer godt 🌸
Det handler ikke altid om at lave alt fra bunden, det helt iorden at `snyde`lidt i ny & næ.

Det vigtigste er at nyde tiden mens man laver det 💕

Ønsker du at udvikle dem lidt, kan du sagtens lave en lækker hindbærkompot og ligge den i bunden, som en lille surprise.

Hindbærskum:
125 g frisk hindbær
3 dl. piskefløde
3 spsk sukker
2 tsk hindbærstøv ( Mill & Mortar)
2 tsk vaniljesukker / vanilje beanpaste

Kræmmerhuse:
1 pk. – Kræmmerhuse fra Karen Wolf

How to :

Hindbærskum & samling:

Pisk din flødeskum med hindbærstøv & vanilje, lidt hårdt op, det vigtigt den ikke blir for tynd i skummet, for de frisk hindbær vil tynde den lidt.
Mos dine friske hindbær med gaffel og vend stille og roligt i hindbærskummet sammen med sukkeret.
Skummet kommes i sprøjteposen med stjerne tyl og sprøjtes i kræmmerhuset.
Pynt dem fint med spiselige blomster 🌸
Og nyd dem med det samme 💕🌸

Knus
Tanja 👩🏻‍🍳

28418178_10156198500162855_1601700223_o

28417466_10156198500137855_840495109_o

28418311_10156198500237855_1746118377_o

Ingen kommentar endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Send mig en kommentar lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bageudstyr top 15