🌸💕Kræmmerhus m. Hindbærskum 💕🌸
Så skal vi have fat i en klassiske fra 80´er – I denne opskrift har jeg givet det en frisk og syrligt pift med friske hindbær, som går rigtig godt med den `fede fløde smag.
Der er til 16 små søde kræmmerhuse 💕
Du kan med fordel sagtens kaste dig ud at lave kræmmerhuset selv, det ikke så svært, men det kræver tid.
Så jeg har i denne opskrift valgt en færdig købt pakke til jer, – de er super sprøde og smager hammer godt 🌸
Det handler ikke altid om at lave alt fra bunden, det helt iorden at `snyde`lidt i ny & næ.
Det vigtigste er at nyde tiden mens man laver det 💕
Ønsker du at udvikle dem lidt, kan du sagtens lave en lækker hindbærkompot og ligge den i bunden, som en lille surprise.
Hindbærskum:
125 g frisk hindbær
3 dl. piskefløde
3 spsk sukker
2 tsk hindbærstøv ( Mill & Mortar)
2 tsk vaniljesukker / vanilje beanpaste
Kræmmerhuse:
1 pk. – Kræmmerhuse fra Karen Wolf
How to :
Hindbærskum & samling:
Pisk din flødeskum med hindbærstøv & vanilje, lidt hårdt op, det vigtigt den ikke blir for tynd i skummet, for de frisk hindbær vil tynde den lidt.
Mos dine friske hindbær med gaffel og vend stille og roligt i hindbærskummet sammen med sukkeret.
Skummet kommes i sprøjteposen med stjerne tyl og sprøjtes i kræmmerhuset.
Pynt dem fint med spiselige blomster 🌸
Og nyd dem med det samme 💕🌸
Knus
Tanja 👩🏻🍳
Ingen kommentar endnu