🍊Appelsinkage 🍊

Bageudstyr top 15

Bageudstyr og jeg – vi er et MATCH ! 😆

Jeg elsker, når udstyret spiller og funktionen i udstyret, gir mening. – Thats feel gooood 😆

Jeg er ikke typen som har en masse i skabene ( okai okai – jeg har en masse), men det er ikke noget, som ikke bliver brugt eller er sååå fancy, så det næsten er ubrugeligt.

Men jeg indrømmer at jeg er `nørdet` omkring udstyr – og jeg er meget undersøgende i, hvad der findes på markedet og hvad man evt. bruger i andre lande.

Ofte syntes jeg USA, er meget længere fremme vedrørende nytænkning i udstyr – teknisk udstyr. ELSKER teknisk udstyr !

Jeg er blevet spurgt en del gange om jeg ikke vil vise, hvad der er mine top 10 bageprodukter, og det vil jeg selvfølgelig gerne, dog kan jeg på ingen måde kun finde 10 !! haha 😂, men jeg fik presset det ned til 15 ! – når det er sagt, så er der meget
mere som jeg dagligt bruger og holder meget af – men jeg tog de 15 vigtigeste – tror jeg haha 😂

Som du kan se forneden har jeg sat pris på hver af mine udvalgte produkter og hvor du kan få det – lige nu og her !
Det er ikke sikker, det er der jeg umiddelbart har købt mit, da jeg er så heldig at have fået udstyr i gaver, eller så er det købt på andre tidspunker hvor det her været på tilbud forskellige steder.

Jeg googler ALTID, hvor jeg kan finde det bedste tilbud, udfra service, leveringtider osv.

Er du nybegynder, kan det virker som en stor mundfuld og du behøver langt fra det som, jeg har vist her.
Da jeg startet ud med at bage, var det SUPER fint med et helt alm piskeris, hvor efter noget tid kan man skifte lidt ud, som man ønsker, man har budget til og føler for.

skaermbillede-2018-02-23-kl-21-40-18

Jeg vil her kort gennemgå hver enkelt produkt og knytte et par ord til hver:

1. Engangsprøjteposer – Det er super nemme, fåes til en okai pris og så slipper jeg for at stå at vaske en gl.daws stof/plastisk sprøjtepose, miljø hensyn er det måske ikke det smarteste valg – men jeg vil dog undersøge om man kan få dem lidt mere bæredygtigt – I promise 🙏🏻

2. Åben stjerne tyl – Jeg bruger den til ALT – den er sååå fin og har et væld af muligheder – tjek evt youtube.com – der sååå mange ideer.

3. Petal tyl – Petal tyl`en er super fin til at lave lidt mere `strangente`udtryk – tjek evt youtube.com for muligheder.

4. Justerbar kagering – Jeg kan ikke leve uden !- jeg bruger den til alt, lige fra bagning af bunde, støbning af kager osv.

5. Perforeret tærtering – Se der er en lidt dyr fætter, hvis man gerne vil lave flere kager af gangen. En perforeret tærtering gir tærtedejen mulighed, for at slippe af med fugten og derved opnår den sprøde dej.

6. Dej skraber – Dette er også en luksus varer i forhold til alm. dej skraber – jeg er bare forelsket i den greb og smukke look.

7. Piskeris – Dette er og blir mit YNDLING piskeris – jeg håndpisker ALTID min fløde og denne her bandit gør det bare lyn hurtigt !

8. Tærte form m.løs bund – Den er helt uundværligt – jeg bruger den sååå tit og – husk når du arbejder med smørholdige tærte deje, så skal formen ALDRIG smøres på forhånd !
Der er rigeligt smør i dejen, så tærten slipper uden problmer.
Fordelen med løsbund er at du nemt og hurtig kan få tærten ud og beholde det flotte og sprøde look.

9. Rivejern – Microplane er og blir det mest fantastisk rivejern der findes på marked – De laver mange størrelser former og grovhed. Jeg fik dette er min mor i gave og jeg må indrømme at jeg syntes det at lidt lir, at give så `mange` penge på et RIVEJERN. Men min mor vidste hvad det kunne og jeg lover dig – du blir IKKE skuffet ! Det eneste jeg er nød til at sige er . PAS PÅ FINGERENE – for det gør sit job godt !

10. Gryde – Jeg ELSKER min white line gryde serie fra Eva Trio – de super feminine og jeg blir ganske enkelt mega glad når jeg bruger dem, det fungere 100 % som alle andre gryder – jeg elsker bare den er hvid. 😂

11. Spartel – uhh den er også uundværlig – jeg har 5 af dem, for jeg bruger dem sååå tit, at jeg ikke kan vente på Mr. opvasker blir færdig. Jeg bruger dem til alt og nu jeg sidder her og skal gifle ned, hvor jeg sådan reelt bruger den til – så er svaret ALT ! 😆

12. Minihakker – Dette bandit kan hakke ALT og lyn hurtigt ! Nem at gøre ren og larmer stort set ikke…
– der ikke meget at sige andet end – Det spiller !

13. Kagerulle – Denne type kagerulle bruger jeg altid !
Den helt gammeldags med håndtag fungere ikke helt for mig, jeg syntes det blir skævt, fordi den er meget modtageligt for press fra mine stærke muskler 💪🏼😂

14. Konditorplast – Ja det er et MUST for at lave skrape kanter – Thats it – Det skal man have i sit hus – TIPS det kan sagtens genbrugs

15. Springform – En klassiker, man bare skal have og jeg har været så heldig i julegave at få skiftet mine bulet, gamle og kedelig ud, men den nye serie fra Patisse i ROSA – What not to like 💕

Håber at I kunne bruge min lille top 15 guide og at du måske er blevet inspireret til at gå i køkkenet og lege lidt.

Dejlig dag til jer

Knus
Tanja

Ingen kommentar endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Send mig en kommentar lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

🍊Appelsinkage 🍊