🌸💕Kræmmerhus m. Hindbærskum 💕🌸

🌱After Eight cake 🌱

28279927_10156212813662855_4825535489522008064_o

Er du også vild med de små chokolade firkanter, med lækker pebermynte creme i midten ? – Så skal du altså prøve den voldsom lækre AfterEight cake

Den er super simpel og betår af 2 elementer 🌱
YES kun 2 , vildt ik?

Jeg vil klart anbefalde dig at bruge en silikoneform (se billede- pris omkring 100 kr) – det gir et skrap look og lækre kanter – MEN har du ikke det, så fortvivl ikke, det er jo i virkeligheden smagen det kommer an på, og smagen er fuldstændig ligeglad med om den er i silikone form eller klassisk springform.

Let`s bake 🌱

Chokoladebund:

110 g chokolade
1 tsk vanilje beanpaste
2 æg
55 g smør
110 g sukker
1 nips salt
50 g espresso ( stærk kaffe)
10 g mel.

AfterEight mousse:

5 stk husblas
2 tsk pebermynte ekstrat ( dr. oekter)
30 g sukker
4 dl piskefløde
100 g cremefraiche
1 mikro dråbe grønkonditor farve

Ckokoladebund:

Smelt smør / chokolade i mikroovnen eller over vandbad til det er smeltet godt sammen.
Tilsæt sukker og rør godt rundt.
Pisk nu æg i chokoladen med hånden, den til den ensartet i sit look.
Alle øvrige ingredienser vendes nu forsigtigt her i.
Bunden skal have en dia. på 16 cm, for at kunne komme i formen.
Har du en justerbar kagering, indstiller du blot den og bruge den, har du ikke kan du skærer bunden til efter bagning.
Bunden skal bages ca 20 min v. 170 grader.
Når bunden er afkølet kommes den i fryseren.

AfterEight mousse:

Husblas ligges i blød i koldt vand minimum 10 min.
Sukker, farve ,pebermynte ekstrakt og 1 dl af fløden varmes nu op til lige under kogepunktet , herefter vrides husblas fri fra vand og smeltet i fløden.
Fløden afkøles til den er lille fingere varm.
Herefter vendes cremefraichen i fløden af 2 omgange.
Pisk de sidste 3 dl fløde til en let fløde skum og vend forsigtig disse 2 ting sammen.

Samling af kagen :

Fyld din runde silikoneform med moussen og læg nu din bund i formen ( oven på moussen ) Giv den et lille press ned i moussen.
Kagen stilles nu på frys minimum 4 timer- gerne natten over !
Befri kagen for formen og stil den på køl, så den langsomt tøer op.

Pynt med flotte smukke spiselige blomster eller små stykker AfterEight.

OBS ! – Bruger du klassisk springform skal kagen samles omvendt med kageplast rund i formen ✌🏼

Rigtig God fornøjelse
Kram
Tanja 👩🏻‍🍳

28279590_10156212813362855_4013646203672592384_o

28467695_10156212813447855_798201134882750464_o

28472272_10156212813287855_1585274138350583808_o

28576225_10156212813207855_392095978292772864_o

tor220-40-rund-silikone-form-til-is-bagning-desserter-600x399

Ingen kommentar endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Send mig en kommentar lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

🌸💕Kræmmerhus m. Hindbærskum 💕🌸