🌱After Eight cake 🌱
Er du også vild med de små chokolade firkanter, med lækker pebermynte creme i midten ? – Så skal du altså prøve den voldsom lækre AfterEight cake
Den er super simpel og betår af 2 elementer 🌱
YES kun 2 , vildt ik?
Jeg vil klart anbefalde dig at bruge en silikoneform (se billede- pris omkring 100 kr) – det gir et skrap look og lækre kanter – MEN har du ikke det, så fortvivl ikke, det er jo i virkeligheden smagen det kommer an på, og smagen er fuldstændig ligeglad med om den er i silikone form eller klassisk springform.
Let`s bake 🌱
Chokoladebund:
110 g chokolade
1 tsk vanilje beanpaste
2 æg
55 g smør
110 g sukker
1 nips salt
50 g espresso ( stærk kaffe)
10 g mel.
AfterEight mousse:
5 stk husblas
2 tsk pebermynte ekstrat ( dr. oekter)
30 g sukker
4 dl piskefløde
100 g cremefraiche
1 mikro dråbe grønkonditor farve
Ckokoladebund:
Smelt smør / chokolade i mikroovnen eller over vandbad til det er smeltet godt sammen.
Tilsæt sukker og rør godt rundt.
Pisk nu æg i chokoladen med hånden, den til den ensartet i sit look.
Alle øvrige ingredienser vendes nu forsigtigt her i.
Bunden skal have en dia. på 16 cm, for at kunne komme i formen.
Har du en justerbar kagering, indstiller du blot den og bruge den, har du ikke kan du skærer bunden til efter bagning.
Bunden skal bages ca 20 min v. 170 grader.
Når bunden er afkølet kommes den i fryseren.
AfterEight mousse:
Husblas ligges i blød i koldt vand minimum 10 min.
Sukker, farve ,pebermynte ekstrakt og 1 dl af fløden varmes nu op til lige under kogepunktet , herefter vrides husblas fri fra vand og smeltet i fløden.
Fløden afkøles til den er lille fingere varm.
Herefter vendes cremefraichen i fløden af 2 omgange.
Pisk de sidste 3 dl fløde til en let fløde skum og vend forsigtig disse 2 ting sammen.
Samling af kagen :
Fyld din runde silikoneform med moussen og læg nu din bund i formen ( oven på moussen ) Giv den et lille press ned i moussen.
Kagen stilles nu på frys minimum 4 timer- gerne natten over !
Befri kagen for formen og stil den på køl, så den langsomt tøer op.
Pynt med flotte smukke spiselige blomster eller små stykker AfterEight.
OBS ! – Bruger du klassisk springform skal kagen samles omvendt med kageplast rund i formen ✌🏼
Rigtig God fornøjelse
Kram
Tanja 👩🏻🍳
Ingen kommentar endnu