🍌🌸Mini banancupcakes🌸 🍌
Smid aldrig dine modne bananer ud ! – det strengt forbud !
De gir en helt unik smag i banankager som en `frisk` banan ikke gir på samme måde- altså vi snakker – brune pletter – JA TAK !
Disse mini cupcake kan med fordel fryses og tages op lige inden gæsterne kommer.
Her i opskriften få I min lækre mælkechokolade frostning, den gør sig vildt godt til disse små skønheder. 🍌🌸
Ingredienser: ( 24 stk mini cupcakes)
70 g blødt smør
60 g rørsukker
1 æg
1 moden banan
80 g hvedemel
20 g mandelmel ( kan undlades og erstattes med hvedemel)
1 tsk bagepulver
50 g hakket mørkchokolade
25 g hasselnødder
1/2 tsk vaniljesukker
1 nips salt
Alle ingredienser vejes af og stille på køkkenbord i 1 time før bagning !
Tænd oven på 180 grader og rist dine hasselnødder i små 5-7 min.
Hak hasselnødderne meget fint efter de har været i ovnen.
Pisk rørsukker, smør, vanilje sammen til en ensartet masse.
Mel, mandelmel salt og bagepulver vendes sammen og sigtes herefter i smør blandingen.
Mos din banan godt og vend i dejen sammen med de ristet nødder og din hakket chokolade.
Dejen kommes nu i cupcake formene og bages ca 7-10 min afhængig af din ovn.
Afkøles helt inden forsting kommes på 🍌.
Chokolade frosting 🍫 :
1 dl piskefløde
200 g mælkechokolade
Hak din chokolade fint.
Varm fløden op til lige under kogepunktet
Helt den varme fløde i chokoladen og rører godt rundt til det hele har samlet sig.
Blend chokoladefløde en kort tur.
Chokoladen fløden kommes på køl til den er gennemkold og herefter pisken den meget let sammen ! Max 5-10 sek.
Det vigtigt at chokoladefløden er helt og aldeles KOLD eller kan du ikke pisken den.
Nu er du klar til at sprøjte nu dine cupcakes fint op og pynt med små stedermoder som jeg har gjort her. 🌸
Jeg anbefaler at du lige inden servering pisker chokoladen frostning og pynter dem fint.
Go fornøjelse
Kram
Tanja
Ingen kommentar endnu