Mango Cake

Manitoba Boller

Hej

Her er opskriften på de lækreste boller – på 1,2,3 og 4 dagen !

Simpelt & enkelt

Dej:

6 dl lunken vand – 28 grader
50 g gær
2 dl. Cremefraiche
1 æg
12 g flage salt
500 g manitobamel
480 g tipo 00 mel
1/2 vand til pensling
30 g sorte sesam ( kan undlades)
30 g rismel. ( til drys)
20 g rismel ( til dej)

Bland alle 3 typer mel godt sammen.
Rør gæret ud i det lunkne vand.
Ælte 1/2 af melet ned i vand/gær og rør det godt på røremaskinen med æltekrogen i 5 min.
Kom æg, cremefraiche, salt, og det resterne mel.
Ælt dejen på maskinen i minimum 10 min.
Dejen må gerne være klistret.
Kom dejen i en skål smurt med olie og lad det hæve i 45 min.
Tildæk skålen med husholdnings film.
Fold dejen mens den stadig er i skålen og lad den hæve yderligere 15 min.
Kom dejen ud på bordet , og drys lidt med rismel.
Brug en dej deler og hak små stykker ud.
Kom dem på en bage plade og lad dem efterhæve 15 min.
Pensel med vand ( 1/2 dl ) og drys med sorte sesam.

Bag dem i ovnen på 200 g. I små 17-20 min.

Ingen kommentar endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Send mig en kommentar lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mango Cake