Sprøde Pavlova

Lun Hindbærtærte m. syrlig cremefraiche 🌱

Reklame indlæg

Vanvittig lækler lun hindbærtærte m. syrlig cremefraiche og så endda sukkerfri !
Ja – den er go`nok. Jeg har indgået i samarbejde med Mammazugar som netop er kommer på markedet.
Det er 100 % organisk, vegan og diabetic friendly.
Jeg har leget i køkkenet, om at finde en lækker dessert som jeg kunne udvikle til jer 🌱

Og sørme om den ikke er lige her

(Der er til 4 små tærter eller 1 stor på 22 dia )

Mørdej :

140 g mel
50 gr Mammazugar ( Blendet fint )
1 nip salt
80 g smør
1/2 tsk rå vanilje
2 æggeblommer
1 æggeblommer til pensling

Hindbærfyld:

250 g hindbær, gerne friske ( tag 8-10 stk fra til pynt)
2 spsk Mammazugar
1 tsk rå vanilje
2 stk husblas

Pynt:

Ribs
Hindbær
Stedmoder skud
Cremefraiche

Mørdej:

Ælt alle ingredienserne godt sammen med kolde hænder.
(Skyl dem evt under koldt vand inden)
Mørdejen er mere porøs end alm mørdej.
Kom dejen på køl i ca 30 min.
Rul forsigtigt dejen ud, er din dej meget porøs, tag og mas dejen ud i formen istedet.
Blindbag tærten med bagekugler, tøret ris eller hvad du måtte have.
Bag tærten på 200 grader i ca 12 min, tag tærten ud, fjern bagepapir ( + fyld) og pensel tærten med æggeblommen / tynd lag ) , og bag tærten videre i 8 min. Den skal være let gylden.
Æggeblommen ligger en hinde, som forsegler bunden lidt fra det hindbærfyld vi skal have i.
Afkøl tærte bundene til hindbærfyldet er klar

Hindbærfyld:

Skyl dine hindbær og kom dem sammen med mammazugar og rå vanilje i en tykbundet gryde og lad de små koge i små 10 min.
Læg husblas i blød i koldt vand.
Når dine hindbær er kogt færdig, vrides husblas og kommer ned i hindbærfyldet.
Afkøl hindbærfyldet til den er helt koldt og husblasen har sat sig.

Samling:

Kom hindbærfyldet i din tærte og lun tærten 5min i ovnen på 170 grader. Du kan også spise den kold.
Pynt tærten med friske hindbær, rib og evt stedmoder blomster skud.
Serves straks med en klat cremefraiche.

Go fornøjelse

Ingen kommentar endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Send mig en kommentar lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprøde Pavlova