🌼🍊Appelsin Pavlova`s m. lækker syrlig kompot og sød vaniljecreme 🍊🌼

🥥🌴Hawaii cake 🌴🥥

Så er der altså dømt Sommerkage her på aller højeste plan – og det bedste af det hele

Det er en NYBEGYNDER kage – jubiii alle kan være med – jeg lover det 🤞🏼

Følg blot denne udførlige opskrift og guide og så er du i mål med en `upper` lækker kage.

Ønsker du et lidt mere eksotisk twist, kan du med fordel udskrift dine pistacie nødder med kokosmel 🥥 – bare et lille tip.

Bunde:

3 æg
100 g alm sukker
100 g lys rørsukker
30 g kartoffel mel
1 øko citron / skal af den halve !
1 tsk bagepulver
100 g hvedemel
40 g mandler m.skal ( blendet fint)
20 g pistacienødder ( usaltet ) – Du kan erstatte dette med hasselnødder eller andre nødder du kan lide.
1/2 dl. Vand

Hindbærmousse:

4 husblas
4 dl fløde
300 g Hindbær
30 g sukker
1 tsk vaniljebeanpaste
100 g cremefraiche
Saft & skal af en 1/2 øko citron

Pynt:

Blomster
Chokoladekugler
Hakket hvidchokolade
100 g Ribs

Redskaber:

Springform
Kageplast ( plastisk kantbånd) – kan fåes i Føtex
2 sugerør ( til at holde blomster holder)

Bunden :

Tænd oven på 200 gr og rist mandlerne af – når de er afkølet, blendes de fint, sammen med pistacie nødderne.
Sæt ovnen ned på 175 gr
Æg, vanilje & sukker piskes let og luftigt.
Riv citron`en fint og kom sammen med citron saft`en i æggesnapsen sammen med dine blendet mandler.
Sigt mel, bagepulver og kartoffelmel i `snapsen` og vend forsigtigt.
Din vand vendes ligeleden forsigtigt i.
Spænd bagepapir i springen formens bund ( Åben springeformen og læg bagepair henover bunden og sæt spring formes kant på igen og smør kanten med smør inden du fylder dejen i formen.
Bunden bages i små 25 min.
Når bunden er HELT afkølet skæres toppen af, hvis den har hævet meget.
Der skal gerne være max 4 cm høj.

Hindbærmousse:

Udblød din husblas i rigeligt med koldt vand.
Hindbær, sukker, vanilje og citronsaft/skal- koges op i små 10 min.
Blend dine bær en kort tur.
Herefter tilsættes din udblødte husblas.
Pisk din fløde, til den kun lige danner lette toppe – heller for lidt end for meget.
Når din bær masse er lille finger varm, røres cremefraiche i og herefter vendes det med den let pisket fløde.

Samling af kagen :
Spænd endnu et bagepapir ud på din rene spring form.
Placerer dit kageplast rundt i indersiden af springformen- der skal være et lille overlap af de 2 ender på ca. 5 cm.
Læg nu din afkølet bund forsigtigt ned i springformen.
Moussen hældes over bunden og kagen sættes på køl natten over.
Befri kagen fra springformen og kageplasten.
Sæt kagen på det ønsket servering fad som du ønsker at bruge.
Klip dine sugerør i små stykke og sæt dem ned i kagen, hvor du ønsker dine blomster skal være- de skal fungere som holder for blomsten.
Husk brug ikke – giftige blomster !!! Selvom om vi bruge sugerør, og blomsten ikke kommer i kontakt med kagen, skal vi ikke have noget giftigt på kagen. !
På nettet findes et hav af hjemmesider som fortæller hvilken blomster man kan sætte på kager.
Pynt nu kagen som du ønsker med blomsterne, den hakket hvidechokolade og dine chokolade kugler.
Ribs`sene placeres i mellem blomsterne – du kan også bruge andre bær, hvis du heller vil det.

Go fornøjelse 🌸
Kram
Tanja

Ingen kommentar endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Send mig en kommentar lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

🌼🍊Appelsin Pavlova`s m. lækker syrlig kompot og sød vaniljecreme 🍊🌼