Studenter Kagen 🌱

Sprøde Pavlova

Så kom opskriften på Pavlova`en

Det er en ret sødeligt dessert, så med syrlig rabarber kompot- er den lige i skabet.

Der mulighed for at lave en masse portion anrettet pavlova`er eller blot en stor.
I denne opskrift er der til 1 stor eller 6 små pavlova´er

Ingredienser:

Marengsbunden

110 g Æggehvider
240 g alm sukker
1/4 tsk Salt

Rabarbar kompot

200 g rabarber
1 øko citron / saft og skal
2 spsk sukker
1 tsk vanilje bean paste

Creme Chantilly

4 dl. fløde
4 spsk flormelis
2 tsk vanilje sukker / vanilje bean paste

Frisk bær

4 gode håndefulde bær og frugter ( frit valg )

Lad os kommer igang

Tænd for ovnen på 100 gr- Varmluft

Pisk dine æggehvider til det skummer let – på lav styrke – 1 min

Pisk nu æggehvider på højest styrke, men du putter sukker’en i lidt af gangen.
Pisk indtil du har en blank og sej marengs.

Form nu din marengs på en bageplade på bagepapir.
Det vigtig du laver en fordybning i selve kagen, da vi gerne vil have at rabarbar kompot & cremen blir på kagen.
Formen på kagen er et helt op til dig.

Din marengs skal nu bages i ovnen i 60 min

Når kagen er afkølet helt , skæres den forsigtigt at bagepapiret – Det kan godt drille lidt, så jeg det jeg gør, det er at skære den fri med lang kniv og skubber den over på mit serveringsfad.

I mens din pavlova bages, laver du rabarberkompot.

Rabarber skæres i små stykke og kommes i en tykbundet gryde, sammen med sukker, vanilje, citron saft og citron skal.
Det skal koges ca 10 min tid, til dine rabarber er godt møre.
Afkøl kompot`en

Pisk nu din fløde, flormelis og vanilje til en let med fast flødeskum.

Kom din kompot i fordybningen af din pavlova og sprøjt pænt din Chantilly cremen oven på- pynt smukt med bær og spidselige blomster

Serveres straks herefter

Go`fornøjelse

Ingen kommentar endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Send mig en kommentar lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studenter Kagen 🌱